Portretten

uit 2011 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Especially for you

2022

Portret van een ooievaarsvrouw tegen een donkergroen gemèleerde achtergond. De zachtgroene vlinders hebben een gouden randje en liggen dikker op het doek doordat ze gemaakt zijn met modelleerpasta .  Afm. 90 x 60 cm.  Verkrijgbaar bij SHE Art Gallery in Nuenen

I AM grace

2022

Portret van een vogelvrouw in de 'I AM ' serie. Ingelijst in gouden sierlijst. afmeting 30 x 40 cm.  Verkrijgbaar bij SHE Art Gallery in Nuenen.

Jade

2022

Portret van een vogelvrouw, ooievaar die omringd wordt dor geluksvisje, tegen een groene gecraqueleerde achtergrond. Ingelijst in gouden sierlijst. Afmeting: 30 x 40 cm. Verkrijgbaar bij SHE Art Gallery in Nuenen.   

Hana

2021

Portret van een ooievaarsvrouw tegen een abstracte/pop-art achtergrond. De achtergrond deed mij denken aan een Japanse bloesem. Vandaar de naam 'Hana' wat bloesem betekent in het Japans. Het schilderij is ingelijst in een gouden sierlijst want een sterk contrasterend effect geeft. Afmeting; 40 x 30 cm.  Verkrijgbaar bij SHE Art Gallery in Nuenen  

Satin wings

2021


Sold Schilderij van een vogelvrouw (ooievaar) met vlinders tegen een zwarte achtergrond en gouden maan. Het schilderij is ingelijst in een gouden sierlijst.  

I AM gold

2021

Portret van een vogelvrouw (ooievaarsvrouw) met goud in haar handen. Afmeting: 30 x 40 cm. Het schilderij is ingelijst in een gouden sierlijst. Verkrijgbaar bij Galerie Friends of Art in Giessenburg

I AM tenderness

2021

Portret van een vogelvrouw (ooievaarsvrouw) met een vlinder op haar hand, tegen een zwart/gouden achtergrond. Afmeting 40 x 30 cm. Het schilderij is ingelijst in een gouden sierlijst. Verkrijgbaar bij Galerie Friends of Art in Giessenburg.

It's hard to believe

2011

Sold Schilderij van een vredesduif die kijkt naar het woord PEACE en moeite heeft om nog te geloven in vrede. Afmeting: 40 x 60 cm.  

Soy

2019

Sold Klein gecraqueleerd portret van een ooievaarsvrouw op paneel.  

Suzy

2019

Sold Klein gecraqueleerd portret van een ooievaarsvrouw tegen een groene achtergrond Afm. 24 x 30 cm.    

Enchantment

2019

Sold Klein gecraqueleerd portret van een vogelvrouw, gedeeltelijk voorzien van glasdeeltjes.